ACCESSOIRES

Bruidsaccessoires kan je vinden bij Bride and Beauty in Lelystad. Wij hebben sieraden, haaraccessoires, schoenen, sluiers, hoepels panty’s, lingerie en nog veel meer.

Naast het uitzoeken van de beste bruidsjurk kunnen wij voor jou ook de puntjes op de i zetten voor jou bijzondere dag. Naast je trouwjurk heb je namelijk nog een aantal bruidsaccessoires nodig. Als je de perfecte jurk hebt dan kan je deze af maken met onze bruidsaccessoires. Deze kan je online bestellen in onze webshop, of in onze bruidswinkel kopen in Lelystad.

Wij hebben een ruim assortiment verschillende sluiers of tiara’s die bij elke trouwjurk passen.

Je kan bij ons terecht voor je lingerie, je bruidschoenen je sieraden of niet te vergeten je haar-accessoires voor je bruidskapsel. En natuurlijk heb je naast deze mooie dag ook een nacht. Wat denk je van lingerie.

Op brideandbeauty.nl zijn er genoeg bruidsaccessoires te vinden voor de bruid, bruidsmeisjes of andere belangrijke personen op de bruiloft.

Wil je vragen hoe je onze bruidsaccessoires het beste kan combineren met je trouwjurk dan staan wij je graag vrijblijvend te woord.

X