Afspraak maken

trouwjurk passen

 

Je bruidsjurk moet perfect zijn. Punt. Om hiervoor te zorgen een aantal belangrijke tips.

Bruidsjurk aanschaffen minimaal 4 maanden voor de trouwdatum

Men staat er vaak niet bij stil, maar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om de keuze van De Bruidsjapon minimaal 4 maanden voor de trouwdatum besteld moet worden. De levertijd van vele leveranciers zijn ongeveer 10-12 weken. Afhankelijk van de periode moet men ook rekening houden met de feestdagen. Voor de coupeuse vragen we minimaal 1 maand om de ruimte te hebben om de jurk pasklaar te maken. In de zomermaanden is het vak drukker dan in de andere maanden van het jaar.

Bruidsjurk in de juiste maat

Een bruidsjurk vinden in de juiste maat is niet altijd mogelijk. Er zijn diverse pasmodellen in de maten 34 tot en met 46 waarvan het grootste deel maat 42 is. Waarom? De beste pasmodel is maat 42, omdat de meeste vrouwen daar wel in komen. Verder heeft bijna elke jurk de mogelijkheid vermaakt te kunnen worden tot 2 maten kleiner of 1 maat groter.  Bij het passen komen dan ook veel knijpers aan te pas of andere hulpmiddelen om het juiste beeld van de bruidsjurk naar voren te krijgen.

Heb je de perfecte bruidsjurk gevonden, dan bestellen we een nieuw exemplaar (geldt niet voor sale items) in jouw juiste maat. Er wordt tevens bij het bepalen van de juiste maat ook gekeken naar de eventuele vermaak punten die erbij kunnen komen kijken. Dit bespaart de coupeuse tijd en de bruid onzekerheid.

Bent u er klaar voor?

Maak dan uw afspraak in onze agenda. Via onze afspraken app kunt u samen met uw eigen agenda kijken welke dagen en tijden wij voor u beschikbaar kunnen zijn. Houdt u rekening met 2 uren voor een pas sessie. Neemt u meer dan 2 familieleden en/of vrienden mee, meld u het even.

 

X