Beauty With oriflame

sld  e

Bride & Beauty Service

is vanaf februari 2020 een verkooppunt van de producten van Oriflame. Wij bieden naast de producten ook workshops, beauty dagen en houden u op de hoogte van tips betreffende beauty, bruidsmake-up en Bestsellers deals.

Oriflame

bied al meer dan 50 jaar mensen van over de hele wereld de kans om hun persoonlijke beauty te vieren en hun dromen waar te maken. Oriflame ontwikkelt hoogwaardige, trendy producten voor beautyliefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community.

 

Beauty by Sweden

Als Zweeds bedrijf gelooft Oriflame dat wanneer je er goed uitziet en je goed voelt, je het allerbeste uit jezelf kunt halen – en dat je samen met gepassioneerde en behulpzame wereldwijde community alles kunt bereiken wat je maar wil. Dat is de Zweedse blik op beauty.

Oriflame bied naast leuke hoogwaardige producten een ieder de kans om deel te nemen van de beautybranche als onafhankelijke adviseuse of als beautyklant.

Al beautyklant profiteer je van de aanbiedingen en worden je producten thuis bezorgt. Ben je een favoriet van Oriflame producten, profiteer dan van de leuke extra’s en de korting als beautyklant.

 

    STUUR ONS EEN BERICHT

    Heeft u vragen over ons aanbod kunt ons mailen. Wij trachten binnen 24 uur uw vragen te beantwoorden. Voor afspraak kunt u gebruik maken van onze reserveringsapp.

    X