Bianco Evento collectie

lookbook

Bianco Evento collectie

Bianco Evento

Bianco Evento is de Europese producent van premium kwaliteit bruidsmode. Hun inspiratie is de emotie die een vrouw ervaart tijdens haar bijzondere dag. Ze zijn gepassioneerd in het maken van elk uniek design en voeren dit in alle nauwkeurigheid uit. Door de grote diversiteit in hun collectie is het mogelijk uw droomoutfit samen te stellen in uw eigen unieke stijl. De charme van het product zie je terug in het detail en in de afwerking van de jurk. De stoffen zijn met de hand versiert met parels, kristallen en het fijnste borduurwerk.

 

Het Berlijnse label heeft een compleet aanbod in huis van betaalbare bruidsjurken en accessoires van perfecte kwaliteit. De stoffen van de jurken komen terug in de sluiers en bijpassende tops. Dat betekent: eindeloos én stijlvol combineren!

Bij Bianco Evento wordt met grote passie gewerkt aan elk ontwerp. Ze zijn dan ook trots dat bijna de gehele collectie in eigen huis ontworpen en produceert wordt.

De elegante jurken vormen de basis en met de accessoires van Bianco Evento heb je de mogelijkheid je stijl te personaliseren. Zo is het mogelijk een kanten top te kiezen voor over de jurk en dat kant komt dan weer terug in de sluier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Bianco Evento staat comfort hoog in het vaandel. De diverse petticoats hebben een comfortabele stretch band en de strapless jurken zijn voorzien van een siliconenstrip, zodat de jurk mooi op zijn plek blijft zitten. Zo kan je als bruid zorgeloos genieten van jullie speciale dag!

Ook is het merk een erkend branding partner van Swarovski. Daarmee hebben zij het recht te gebruiken: Crystals from Swarovski in samenhang met hun producten die 100 % Swarovski kristallen bevatten.

Bianco Evento bevat een breed assortiment met diverse artikelen zoals: bruidsschoenen, sluiers, bolero’s, (haar)accessoires, sieraden, lingerie en petticoats.

De bruidsjurken zijn vanaf € 300,- en lopen op tot € 1000,-

Datum:26/01/2017
Categorie:
In Niet gecategoriseerd
X