BridalStar Collectie

lookbook

BridalStar Collectie

BridalStar

Als je verliefd word op een bruidsjapon van Bridalstar dan krijg je meer dan alleen een perfecte trouwjurk. Je krijgt ook onze persoonlijke service waar, ook jij als bruid, altijd terecht kunt met vragen! Wil je niet in een ivoorkleurige japon trouwen? Wij kunnen ook bijna al onze modellen in kleur leveren! Van vintage pink, tot gedurfd zwart: Alles is mogelijk.

 

Bridalstar ontwerpt en produceert wereldwijd elegante en betaalbare bruids- en formele kleding. Wij bieden unieke, stijlvolle en elegante trouwjurken en zijn op de hoogte van de laatste trends in de bruidsmode.

Er zijn 4 Verschillende lijnen:

  1. Originals Collection

Dit zijn de normale variant jurken, ze zijn origineel, maar toch stijlvol en perfect voor de bruid die een bruiloft heeft op de normale traditionele manier

  1. Royal Collection

Ben je op zoek naar een elegante en stijlvolle bruidsjurk met een iets grotere maat? Onze Bridal Star Royal Collection is volledig vernieuwd en speciaal ontworpen voor de volslanke bruid. Je vind de mooiste japonnen, ongeacht je figuur of je wensen.

  1. Festive Collection

Ben je op zoek naar een minder traditionele jurk, een kleurrijke, maar toch stijlvolle jurk. Deze collectie heeft het allemaal en is vooral gespecialiseerd in de verschillende jurken met kleur. Ga je voor blauw, roze of toch paars. De keuze is volledig aan jou, zie je een jurk maar wil je het toch in een andere kleur? Dan bestellen wij het naar jou wensen, elke jurk is in elke kleur verkrijgbaar.

  1. BohoStar Collection

Droom jij van een Caribische bruiloft? Dan zijn deze jurken perfect, deze lijn in gespecialiseerd in jurken voor een warmer klimaat. Of het nou Aruba, Curacao of een totaal ander land met tropisch klimaat wordt. Je wil niks liever dan de perfecte jurk voor de perfecte dag.

En alle jurken zijn op maat en in elke kleur verkrijgbaar!

Datum:17/03/2016
Categorie:
In Niet gecategoriseerd
X