The Sposa Group Collectie

lookbook

The Sposa Group Collectie

The Sposa Group

The Sposa Group introduceert haar collecties met elegantie en verfijning. Als een eerbetoon aan de vrouwelijke schoonheid hechten zij belang aan de romantiek, sensualiteit en sierlijkheid van de bruiden. Hun motto is “Een jurk voor elke vrouw”. De prachtig op maat gemaakte jurken zorgen voor een onvergetelijke trouwdag.

Wij hebben op het moment 6 collecties:

  • Divina Sposa

De combinatie van elegantie en glamour past perfect bij de bruid die zich bewust is van haar charmes en haar vrouwelijkheid. Materialen en snitten spelen in op de huidige trend van strakke lijnen voor gratie en glamour, verergerd en gestructureerd om sensualiteit op te roepen of voor contrast alleen maar om het verlangen om geliefd te worden te stimuleren. Divina Sposa wil alles met elegantie en “couture” look!

  • Kelly’s Supreme

Kelly’s Supreme wordt elk jaar geprezen en ook nu verandert er niets aan haar succes: een prinsessenjurk bij uitstek, duidelijke kwaliteitsmaterialen en aanzienlijk concurrerende prijzen.

 

  • Just for You

De Just for You collectie van de Sposa Group wordt getoond in een “lolly” die de sfeer van de prachtige stijlen op een flitsende achtergrond benadrukt die past bij de huidige trend. Het is een collectie met een van de kleinste adviesverkoopprijzen op de markt.

 

  • Miss Kelly Collector

De Miss Kelly Collector blijft met een prachtige collectie van klassieke satijnen jurken met kralen en delicaat kant zekere  uitstralen. Van de “bustier” met de kleine mouwtjes tot de lange staart jurk tot de ronde jurk.

 

  • Miss Paris

Lila, Roze, Bourgondië, Chocolade, Emerald, etc… het is een hele reeks schitterende kleuren die wij in de collectie van Miss Paris aanbieden. Genietend van een huwelijksreis in New York, verliest Miss Paris niets van haar fantasie en haar Parijse identiteit. De Miss Paris collectie heeft jurken in verschillende kleuren en maten. De hele collectie is ook verkrijgbaar in het wit en Ivoor met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Deze lijn is als geen ander in het teken van originaliteit voor bruiden.

 

  • Curvy

Een nieuw collectie die gespecialiseerd is in mooie jurken voor full-figured en curvy brides. Elke bruid heeft haar eigen visie van hoe een jurk hoort te zijn voor de perfecte dag. Met deze nieuwe collectie wordt er gekeken naar de wensen en verlangens van de bruiden om zo de trouwdag perfect en speciaal te maken.

Datum:26/01/2017
Categorie:
In Niet gecategoriseerd
X