Venus Bridal collectie

lookbook

Venus Bridal collectie

Venus Bridal

Zij zijn een parel in de bruidsindustrie en produceert sinds 1985 elegante en tijdloze ontwerpen. Het begon als een kleine bedrijf met 6 modellen en is nu in het bezit van een collectie met meer dan 300 verschillende bruidsmode artikelen in 6 verschillende lijnen.

Zij weet dat liefde in alle soorten en maten verkrijgbaar moet zijn en laat daarom liefde en schoonheid terug komen in al haar ontwerpen. Ook verheugd zij zich om liefhebbende koppels te voorzien van een bruidsjurk uit onze collectie.

De 6 lijnen bestaan uit:

Venus Woman
Elke bruid heeft haar eigen visie van hoe haar jurk zou moeten zijn, daarom heeft Venus Woman een brede collectie van bruidsjurken. Zo optimaliseren ze de belangstelling van bepaalde stijlen vanuit de bruiden, om zodoende de perfecte jurk te krijgen voor de perfecte dag. Zij zijn gespecialiseerd in mooie klassieke, full-figured en curvy bruidskleding.

 

Venus Bridal
Venus bridal heeft elegante, romantische en tijdloze ontwerpen. Zij laten je niet alleen op een bruid lijken maar ze laten je er ook als een voelen. Iedereen wil zich perfect voelen op hun trouwdag. Zij maken dat mogelijk door de chique jurken die ze presenteren als design voor de bruiloft van je dromen.

 

Pallas Athena
Deze lijn is gespecialiseerd in slanke, verfijnde, betoverende en vooral sexy jurken. Zij zoeken de perfecte jurk voor de perfecte bruid.

 

Angel & tradition
Angel & Tradition jurken zijn “Young, fresh and sweet”, de jurken zijn gemaakt om je te laten lijken en voelen als het toppunt van je speciale dag. Zij bieden de beste contour voor een betaalbare prijs, door de prachtige stof, gecombineerd met luxe borduurwerk en kristallen kralen. Of je nou trouwt op bestemming of in een kerk, deze jurken zullen onweerstaanbaar zijn om te dragen en om te zijn.

 

Venus Modest
Zij hebben mooie klassieke en conservatieve jurken die bescheidenheid en elegantie op basis van je wensen naar voren laat komen.

 

Venus Informal
Deze lijn heeft leuke, flirterige, intieme en spontane ontwerpen die voor elke gelegenheid wel van te pas komen.

Datum:26/01/2017
Categorie:
In Niet gecategoriseerd
X