FAQ

Moet ik een afspraak maken om een jurk te passen?

U kunt komen in de winkel op elk gewenst moment tijdens de openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag 12 am-5.30 pm (vrijdag van 5.30 pm – 9 pm), zaterdag 10 am-5 pm. Als u een trouwjurk zou willen passen vragen we een afspraak te maken in de winkel of via onze website, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Hoe maak ik een afspraak om te passen?

Voor het maken van een pas afspraak kunt u via onze website een datum en tijd opgeven dat u schikt. U ontvangt een bevestiging als deze afspraak ingepland kan worden. U kunt ons telefonisch benaderen of langs lopen in de winkel tijdens openingstijden.

Wat gebeurd er tijdens het passen en zijn er kosten aan verbonden?

Bij het maken van een pas afspraak is het aantal handig om na te gaan wie u meeneemt naar de pas sessie. Onze verkoop consulente zal samen met u de wensen doornemen en informeren over de werkwijze in onze winkel. Voor een pas afspraak zijn geen kosten verbonden. Om een goede indicatie te hebben  voor de afspraak vragen we wel naar het huwelijksdatum.</ p>

Moet ik iets meenemen bij een pas afspraak?

Bij het passen is het verstandig om indien al in bezit is uw bruid lingerie mee te nemen. Heeft u die niet, geen probleem, wij hebben een aantal pas modellen die beschikbaar zijn.

Is spoed levering ook mogelijk?

Er zijn een aantal leveranciers die spoed leveringen verrichten, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Om teleurstellingen te voorkomen dat er geen spoed levering mogelijk is  adviseren wij om 4-6 maanden van te voren een keus te maken van  uw trouwjurk.

Welke maten en kleuren zijn beschikbaar?

De meeste modellen zijn na bestelbaar in de maten 30 tot en met 60. Voor de full figure modellen is er een speciale selectie als pasmodel vanaf maat 48 – 52. de standaard modellen zijn in de maten 38 tot en met 46 beschikbaar.

Een aantal leveranciers leveren hun jurken ook in kleur. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze consulenten.</ p>

Hoe beslis ik welke maat ik moet bestellen?

Onze verkoop consulent zal bij de keuze van uw trouwjurk nagaan als het na bestel baar is. Bij trouwjurken die na bestel baar zijn worden de maten opgenomen en indien mogelijk de lengte van de jurk aangepast aangeven bij de bestelling. De lengte kan alleen bepaald worden als u al de juiste hoogte schoenen in bezit heeft.

Wat is de bestel procedure en hoe lang van te voren moet ik mijn bestelling bekend maken?

Bij het kiezen van een trouwjurk gaan er wat maanden overheen. U moet rekening houden met de beschikbaarheid om te passen. Februari en maart zijn de wat drukkere maanden. Om goed te oriënteren adviseren we dus ruim 8 maanden van tevoren al op zoek te gaan naar een trouwjurk. De levertijd ligt tussen de 4 en 6 maanden inclusief de eventuele verstel werkzaamheden.

Wat zijn de prijsindicaties?

Bij Bride & Beauty Service vinden wij dat een trouwjurk betaalbaar moet zijn. Onze prijzen variëren tussen de € 400,- en € 2000,-. Ook hebben we regelmatig kortingen die oplopen tot 40 %.

Is vermaken noodzakelijk?

Wij vinden dat een trouwjurk goed passend moet zijn op uw trouwdag. Wij bestellen de trouwjurk zo dicht mogelijk bij uw huidige maat. Maar het zit niet altijd zo perfect als het zou moeten zijn. Daarom bieden wij bij Bride & Beauty Service alle nabestelbare trouwjurken inclusief vermakingen. Avondjurken (informele bruidsjurken) zijn exclusief vermaakkosten!

Hoe kan ik het beste mijn trouwjurk bewaren?

Een goede opslag van uw trouwjurk is erg belangrijk voor het behouden van de kwaliteit van uw trouwjurk en om schade te voorkomen. Bij de aankoop van u trouwjurk ontvangt u een luchtdoorlaatbarende kledinghoes. Wij adviseren u deze op een koele, donkere en droge plek te bewaren.

X