Huidige Collectie

DE PERFECTE TROUWJURK

Bij Bride and Beauty Service is het zeker waard om langs te komen voor het zoeken van een perfecte bruidsjurk. Wij hebben in ons assortiment met ruim 150 japonnen niet alleen betaalbare prijsklassen, maar ook de best sellers van onze merken. Onze consulenten nemen u graag mee om de collecties te bekijken die voor u passend kunnen zijn. Grote merken en kleine prijzen is toch altijd super voor een perfecte jurk. Wij hebben labels als Venus Bridal, Lilly Bridal, Amelié, Kleemeier, Jarice, Just for you, Miss Kelly, Miss kelly Collectors, Miss Paris, Bianco Evento en Bridal Star.

Trouwjaponnen na leverbaar vanaf 500 euro tot 1.400 euro. En onze exclusieve items vanaf 1.400 euro tot 2.000 euro.

Al onze lopende items zijn inclusief vermaak kosten. Extra kosten worden alleen in rekening gebracht als er persoonlijke aanpassingen moeten plaatsvinden bij uw gekozen jurk.

Als actie ontvangt u bij nabestelbare trouwjurken vanaf 750 euro bruidsaccessoires cadeau naar keuze ter waarde van 150 euro uit onze winkel. Das mooi meegenomen en handig voor lingerie, schoenen en of sieraden.

Bekijk onze collectie online en laat je inspireren van de diversiteit van modellen. Een pas afspraak is altijd vrijblijvend voor de aanstaande bruid.

Zit er een model niet tussen maar zijn wij wel leverancier van het merk, neem dan even per mail of telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak online een afspraak via onze website of bel tijdens onze openingstijden van woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:30 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur op nummer +31 (0)320-416 601. Wij helpen u graag bij het vinden van uw favoriete trouwjurk.

Houd u wel rekening met de levertijd van gemiddeld 4 maanden. Meer tips voor bij het passen kunt u nalezen op onze blog

X