Lilly Bridal Sale Items

Uitverkoop trouwjurken van Lilly Bridal

Bij Bride and Beauty Service hebben wij 365 sale dagen met onze bijzondere trouwjurken collectie van Lilly Bridal. Lilly Bridal staat vooral bekend voor een Scandinavische stijl met een diversiteit in modellen en stijlen. Hun collectie bestaat uit:

  • Lilly: hun kern collectie met een accent op klassieke modellen, elegante materialen  en mooie afwerking tot in de detail.
  • Passion by Lilly: een collectie van modieuze bruidsjurken met een hedendaagse silhouet en unieke details
  • Pure White by Lilly: Puur, elegant, authentiek, Perfecte silhouetten bij pure witte bruidsjurk modellen.
  • Diamonds by Lilly: is een scala aan stijlvolle jurken in kortere lengte, speciaal ontworpen voor bruiden met een verre bestemming of een mindere traditionele sfeer.

Deze modellen zijn sale items uit de voorraden van Lilly Bridal recente collectie in verschillende maten. Deze collectie wordt steeds aangevuld. Dus wijzigt regelmatig. Scherp geprijsd met kortingen die oplopen tot 50% op de adviesprijs van Lilly Bridal. Wij verkopen onze sale items onder Cash en Carry. Deze trouwjurken worden dus niet gereserveerd voor langer dan 24 uur. Dus wees snel erbij als er een model van uw keuze bij zit. De trouwjurk wordt geleverd in de staat waarin ze zijn. Vermaak kosten worden bij sale items nog apart in rekening gebracht. Deze dienen vooraf te worden afgerekend. De jurken kunnen tegen meer prijs gestoomd worden. Alle bruidsjaponnen kunnen 1 tot 2 maten vermaakt worden, uiteraard afhankelijk van het model.

Verkoopprijzen zijn tussen de 398 euro en 650 euro.

Wilt u meer weten over onze modellen dan kunt u contact opnemen tijdens de openingstijden. 0320 416 601

Uw jurk pas klaar ontvangen. Dat is mogelijk via onze stoom en reinigingsdienst tegen een schappelijk tarief. Het tarief hangt af van het model.

X