Trouwjurken tot 1000 euro

Trouwjurken tot 1000 euro

Bride & Beauty Service richt zich voornamelijk op de wensen van de bruid. Van elke stijl iets moois aanwezig.

Wat zijn de voordelen als u bij ons uw perfecte droom jurk vindt:

  • Geen vermaakkosten bij trouwjurken die na bestel baar zijn Deze  zijn altijd inclusief de standaard vermakingen indien van toepassing. Er komen daarvoor dus nooit extra kosten bij. Standaard vermakingen betreft de jurk passend maken, zoals inkorten, versmallen of aanpassen bij de buste. Voor sale items zijn de kosten van vermakingen niet inbegrepen.
  • Zelf iets toevoegen aan de jurk is altijd bespreekbaar met onze persoonlijke coupeuse tegen meerprijs, zoals schouderbanden, extra bewerkingen, aanpassingen die niet standaard bij het model horen.
  • Gratis accessoires ter waarde van 150 euro. Vrij keus voor uw trouwdag, denk maar aan schoenen, sieraden of lingerie. Deze actie geld voor alle trouwjurken die na bestel baar zijn vanaf 750 euro verkoop prijs. Geld niet op de sale items, ongeacht de prijs.

Meer weten over trouwjurken tot 1000 euro, maak dan gauw een afspraak en kom langs in onze winkel. Onze consulent zal u ontvangen en op de hoogte stellen van al uw vragen. Wilt u gelijk gebruik maken van de mogelijkheid om te passen? Pas afspraak maken kan via onze website.  

EEN GREEP UIT ONZE ASSORTIMENT

X